ESC 2020 När EBU, tillsammans med TV-bolagen NPO, NOS och AVROTROS, i går kväll bjöd på den hyllningsshow som fick ersätta den p.g.a. Covid-19 inställda Eurovision Song Contest 2020 så dök det upp ett flertal minnesvärda videoklipp.

En av höjdpunkterna i “Eurovision: Europe Shine A Light“, när Johnny Logan framför sin vinnarlåt från 1980 tillsammans med programledarna och fans som skickat in klipp på sig själva också sjungandes “What’s Another Year“, ser ni här nedan:

Eurovision: Europe Shine A Light

Johnny Logan – What’s Another Year (including choir of Eurovision fans)
(3:09 – May 17, 2020 – eurovision.tv)

Schlagerpinglan: Även om jag själv inte är så förtjust i just denna låt och därmed inte rörs lika lätt som fallet var med “Love Shine a Light” och “Molitva” så tycker jag att det är ett imponerande initiaitv och engagemang som förtjänar att lyftas fram. 😀

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Johnny Logan och kör av ESC-fans sjunger “What’s Another Year””

  1. Micke

    Ok då var det något i programmet vi inte var helt överens om Pinglan 🙂 Jag är tvärtom glad att han tog just denna. Inte så att jag älskar den eller så men får ja välja mellan den o hans vinnare 1987 sju gånger i veckan då väljer jag vinnaren 1980 åtta gånger i veckan 🙂

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se