Bulgarien Efter att TV-bolaget BNT gjort ett internval så presenterades Bulgariens ESC 2020-representant VICTORIA den 25:e november. Det skulle dock dröja ända till den 7:e mars innan tävlingsbidraget, i form av den officiella videon, släpptes. Nu finns det även i en akustisk live-version:

Akustisk live-version av “Tears Getting Sober”:

Lyssna på Bulgariens bidrag till Eurovision Song Contest 2020:
Bidrag / Artist: “Tears Getting Sober”, VICTORIA
Länkar: akustisk live-versionofficiell musikvideo
PrePartyES-at-HomeEurovision Home Concertseurovision.tv (låttext + info)
Låtskrivare: Victoria Georgieva, Borislav Milanov, Lukas Oscar, Cornelia Wiebols
Se även: Presentationen av Bulgariens ESC 2020-bidrag

Schlagerpinglan: En otroligt vacker låt som förmodligen hade en väldigt bra placeringa att vänta i Rotterdam om tävlingen inte ställts in. Nåja, ingen vet hur det hade slutat men VICTORIA får i alla fall en ny chans 2021 med en förhoppningsvis lika bra låt, hur det nu ska gå till. 😀

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Bulgarien 2020: Live-version av “Tears Getting Sober” (VICTORIA)”

  1. Mr A

    Information om andra chansen:
    https://www.facebook.com/803913876646097/posts/1094108980959917/

  2. Micke

    Bulgarien har hela tiden varit en av mina fyra solklara favvisar i ESC 2020. Rädslan jag hela tiden haft har varit sångerskans röst. Håller den. Nu fick jag äntligen höra hur hon handskas med liveframträdanden och det är klockrent. Hon hade inte dragit ned låten. Definitivt inte. Känns än jävligare då att inte få se henne i en äkta ESC-final.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se