ESC 2020 Mellan den 25:e maj och 5:e juni kunde de som ville begära återbetalning av biljetter för Eurovision Song Contest 2020. Enligt rapporter från nederländsk media så var det endast 4% av biljettinnehavarna som ansökte om detta.
(Källa: telegraaf.nl)

Ticket Refund
(Grafik: eurovision.tv)

De resterande 96% kan antingen använda dem under ESC 2021 i Rotterdam eller invänta nästa återbetalningsperiod som inträffar efter att datumen för ESC 2021 avslöjats.

Schlagerpinglan: Det här var ju både glada och oroväckande nyheter. Roligt för de nöjda biljettinnehavarna som ser ut att kunna få användning av sina biljetter trots allt men lite tråkigt för de som hade hoppats kunna köpa biljetter till 2021 då de inte fått tag i några året innan.

Nåja, beroende på vilket ESC 2021-datum som presenteras så finns chansen/risken att fler blir tvugna att få sina biljetter återbetalade och då blir det kanske fler biljetter tillgängliga. Vi får helt enkelt vänta och se vad som händer.

När EBU eller värd-TV-bolagen kommer med mer info angående biljetterna så rapporterar jag det här på bloggen. I väntan på det så hittar ni mer biljett-info här:
Frågor och svar ang. biljetter till Eurovision Song Contest 2021

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se