AzerbajdzjanAzerbajdzjans TV-bolag İctimai hade tänkt låta internvalda Efendi få representera landet i Eurovision Song Contest 2020 med låten “Cleopatra“, men det blev ju inget med det då tävlingen ställdes in. Nu har hon i alla fall gjort ett första TV-framträdande med sitt ESC 2020-bidrag, se nedan:

Efendis framträdande i “Fatehin Divanı”:

Lyssna på Azerbajdzjans bidrag till Eurovision Song Contest 2020:
Bidrag / Artist: “Cleopatra”, Efendi
Länkar: “Fatehin Divanı”-framträdandeofficiell musikvideo
Eurovision Home Concerts (akustisk live-version)
Låtskrivare: Luuk van Beers, Alan Roy Scott, Sarah Lake
Se även: Mer info om det azeriska internvalet

Schlagerpinglan: Som synes av den senaste tidens tystnad här på bloggen så har jag haft en veckas semester, men nu är det äntligen dags att fortsätta med uppdateringarna igen. 😀

Jag mjukstartar med en lite äldre nyhet, som ärligt talat inte imponerade speciellt mycket på mig. Efter att ha sett Efendis Eurovision Home Concerts-framträdande, och hade stora förhoppningar på den uteblivna azeriska ESC-showen, så väntade jag mig något mer.

Nåja, 2020 var ju året som aldrig blev av och då vi redan vänt blad och inväntar Efendis 2021-bidrag (hon är ju en av de så här långt 19 internvalda ESC 2021-artisterna) så spelar detta ju knappast någon större roll, dock roligt att ha sett. 😀

Mer om Azerbajdzjans förberedelser inför ESC 2021 hittar ni här: “Azerbajdzjan i ESC 2021

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se