Sverige SVT har tidigare avslöjat de artister som var tänkta att delta i Allsång på Skansen 2020 mellan den 23:e juni och 11:e augusti men hela tiden varit öppna med att det kan tillkomma en del artister, vilket det gjort.

Allsång på Skansen 2020
Allsång på Skansen 2020
Sanna Nielsen – programledare

Nu på tisdag, den 4:e augusti, är det dags för det sjunde programmet och förutom de tidigare avslöjade artisterna Lena Philipsson, Victor Leksell, Bengan & Allan Janson och Merit Hemmingson så lär Lill Lindfors, Anne-Lie Rydé, Andreas Weise och Rhys dyka upp.

Det har även avslöjats att programmet ska följas av en timmes “Allsångsscenen är din” med Lena Philipsson. Denna show kan ses via SVT 1 och SVT Play med start kl. 21:00 tisdagen den 4:e augusti. (Källa och grafik: svtplay.se)

Relaterad information:
Se det uppdaterade programschemat för Allsång på Skansen 2020 här.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se