SverigeSchlagerpinglan: En liten påminnelse till er som är intresserade av att delta i Melodifestivalen 2021: Fr.o.m. i dag, måndagen den 24:e augusti t.o.m. onsdagen den 16:e september kl. 11:59, kan ni skicka in era bidrag och ansökningar till SVT.

Sveriges senaste Melodifestivalen-vinnare:

Move“, The Mamas (Melodifestivalen 2020)

Bidragen laddar ni upp via bidrag.melodifestivalen.se medan mer information om hur bidragen väljs ut samt regelverket för Melodifestivalen 2021 finns här på bloggen (se tävlingsreglerna här) och i SVT:s pdf-fil. Lycka till! 😀

Är ni däremot mer intresserade av att skicka in era alster till någon av de många andra ländernas uttagningar inför Eurovision Song Contest 2021 så hittar ni en behändig info-sammanställning här: “TV-bolag som tar emot bidrag till Eurovision Song Contest 2021

Mer om Sveriges förberedelser inför ESC 2021 hittar ni här: “Sverige i ESC 2021
Mer om övriga länders förberedelser hittar ni här: “Eurovision Song Contest 2021

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se