Armenien TV-bolaget AMPTV har bekräftat, i samband med presentationen av den nya TV-säsongen, att Armenien kommer att delta i Eurovision Song Contest 2021 (och Junior ESC 2020) men hur de tänker utse sitt tävlingsbidrag och artist har de ännu ej avslöjat. (Källa: escxtra.com)

Armeniens bidrag i Eurovision Song Contest 2020

Chains On You“, Athena Manoukian

Schlagerpinglan: Som vanligt så får jag väl påpeka att jag är nöjd bara länderna kommer till start… men när de väl gör det så kan jag inte låta bli att ha lite önskemål vad gäller deras sätt att välja ut sina artister/bidrag. 🙂

När det gäller Armenien så har jag uppskattat samtliga tre säsonger av den nationella uttagningen Depi Evratesil och gillar dess lite speciella känsla. Därför hoppas jag i första hand att de genomför uttagningen även inför 2021 samt att Athena Manoukian finns med bland artisterna så att hon i alla fall får en chans att ta sig till Rotterdam.

Mer om Armeniens förberedelser inför ESC 2021 hittar ni här: “Armenien i ESC 2021“.

Relaterad information: I och med Armeniens bekräftelse så har wikipedia nu 32 länder på sin lista över preliminärt bekräftade ESC 2021-länder medan esctoday.com (som ännu ej uppdaterat) har 31 länder. Läs mer här: “Eurovision Song Contest 2021“.

Relaterad information: Observera att vi närmar oss deadline för att skicka in bidrag till Finlands UMK 2021, d.v.s. den 7:e september. Mer information om hur man skickar in bidrag till de olika ländernas uttagningar hittar ni här: “TV-bolag som tar emot bidrag till Eurovision Song Contest 2021“.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se