Island P.g.a. den pågående pandemin så har Daði Freyr, som var utvald att representera Island vid den inställda Eurovision Song Contest 2020, fått ändra om i sitt turnéschema, som nu inleds den 11:e mars i Göteborg och avslutas den 5:e juni i München. Se hela 2021-turnén nedan:

turnéschematurnéschema
(Grafik och källa: Daði Freyr)

Schlagerpinglan: Daði Freyr Pétursson har vid ett tidigare tillfälle uttryckt sig positivt till att representera Island i ESC 2021 med sin grupp Gagnamagnið, men varit väldigt tydlig med att han inte kommer att delta som artist i den nationella uttagningen Söngvakeppnin.

Lägger man till pusselbitarna att TV-bolaget RÚV ännu inte avslöjat något om hur de tänker utse Islands 2021-representant och att Daði av någon anledning har hela maj månad turnéfri, och därmed skulle kunna vara med på ESC-repetitioner och tävling innan turnén återupptas i juni, så är det inte konstigt att det börjat surras om att internvalet redan är gjort/är på gång.

Om det blir ännu en säsong av Söngvakeppnin eller om det blir ett internval lär visa sig när TV-bolaget väl uttalar sig i frågan… vilket jag hoppas blir ganska snart. 😀

Mer om Islands förberedelser inför ESC 2021 hittar ni här: “Island i ESC 2021

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se