Ukraina Redan den 18:e mars avslöjade Vidbir 2020-vinnarna Go_A att de blivit internvalda av TV-bolaget UA:PBC och kommer att få representera Ukraina i Eurovision Song Contest 2021.

Ukrainas internvalda ESC 2021-artister:

Go_A (här med sitt ESC 2020-bidrag “Solovey“)

Sedan dess har det varit tyst om hur det aktuella tävlingsbidraget ska väljas ut, även om det uppges att gruppens sångerska Kateryna Pavlenko bekräftat, i en intervju i april, att gruppen planerar att låta allmänheten välja mellan fem låtar.

Nu har sångerskan återigen uttalat sig, denna gång för TV-bolaget UA:PBC, att de vet vad bidraget ska handla om. Kateryna säger sig vara inspirerad av nya intryck, så långt det är möjligt i karantän, och studerar material som ska hjälpa till att förstå det ämne som låten ska handla om. Någon ny “Solovey” blir det inte men låten uppges behålla den välkända Go_A-stilen. (Källa: eurovoix.com)

Schlagerpinglan: Frågan är om de fortfarande står fast vid sina ursprungliga planer att presentera fem låtar för allmänheten, eller om låtskrivarprocessen nu tagit en ny vändning och de siktar på det perfekta 2021-bidraget. Hur mycket jag än personligen skulle vilja följa en låtuttagning så hoppas jag att de priorieterar en bra låt framför fem hastigt ihopknåpade, oavsett ämne. Vem vet, när väl inspirationen slår till så kan vad som helst hända. Vi får som vanligt vänta och se. 😀

Mer om Ukrainas förberedelser inför ESC 2021 hittar ni här: “Ukraina i ESC 2021“.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Ukraina 2021: Go_A vet temat för 2021-bidraget”

  1. Adri

    Men naej… jag vill ju ha en ny ”Solovey”!

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se