Storbritannien I ett uttalande den 12:e november så bekräftade Graham Norton att han, även om han lämnar sin morgon-pratshow på BBC Radio 2 i december, att han kommer att fortsätta med alla sina BBC-TV-projekt.

Graham är m.a.o. kvar som programledare i sin BBC-show, som domare i RuPaul’s Drag Race UK och som kommentator för Eurovision Song Contest. (Källa: wiwibloggs.com)

Storbritanniens ESC 2021-kommentator:
Graham Norton
Graham Norton (Grafik lånad från: BBC)

Schlagerpinglan: BBC har inte avslöjat något om Storbritanniens planer inför ESC 2021 och vore det inte för den officiella deltagarlistan så hade vi inte ens veta om att de tänker deltaga.

Nu är det i alla fall bekräftat att Graham Norton fortsätter som BBC:s Eurovision-kommentator och då får man väl anta att ordningen är återställd. Att det skulle bli en liten nationell uttagning är däremot inte så troligt. Senast det inträffade var 2019 och då sökte de bidrag mellan den 19:e september och 26:e oktober, vilket tyder på att de är alltför sent ute.

Mer troligt är det då att det blir ytterligare ett internval. Kan de måhända vänta på att James Newman ska presentera en lämplig 2021-låt eller har de nya planer för Rotterdam? Än kan inget uteslutas. 🙂

Mer om Storbritanniens förberedelser inför ESC 2021 hittar ni här: “Storbritannien i ESC 2021“.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se