RysslandI slutet av september bekräftade TV-bolaget Channel 1 Russia (C1) att Ryssland kommer att delta i Eurovision Song Contest 2021 men vid det tillfället avslöjade de inte hur de tänker utse sin artist och sitt bidrag.

Little Big, gruppen som internvalts av TV-bolaget att representera landet i Rotterdam 2020 med låten “Uno“, har nu i en intervju sagt att de ännu inte internvalts men att de är intresserade av uppdraget. De säger sig inte ha någon ESC 2021-låt klar men att de eventuellt skiver den snart samt att de definitivt kommer att skicka in ett flertal låtar.
(Källa: wiwibloggs.com)

Medley: Little Big live hos radio energy:

Little Big-Mix: “Uno, I’m Ok, Skibidi, Faradenza” (8:45 – Apr 9, 2020 – Радио ENERGY)
Se även: Radio ENERGY:s intervju med Little Big (12:39 – Nov 15, 2020)

Schlagerpinglan: Egentligen hade jag tänkt skriva något i stil med att jag tycker det är lite konstigt att jag har tvivel på att 2020-förhandsfavoriter som VICTORIA (Bulgarien), Daði Freyr (Island), The Roop (Litauen) m.fl. ska lyckas presentera låtar som är bättre än sina ESC 2020-bidrag medan jag är övertygad om att Little Big (Ryssland) mycket väl kan slå ESC-publiken med häpnad i Rotterdam 2021.

Detta var innan jag lyssnade på artisternas senaste låtar, se sammanställning nedan, och jag hade flera personliga favoriter bland Little Bigs låtar medan jag fortfarande mest såg de andra artisternas ESC 2020-bidrag som enskilda succéer som blir svåra att överträffa. En inte helt rättvis bild då risken (eller chansen, hur man nu ser på det) finns att det görs ett felval i Ryssland medan någon av de andra länderna blir de som presenterar en övertygande uppföljare, vilket gör det hela så spännande. 🙂

Hur det än blir med den saken så hoppas jag att Little Big blir internvalda även inför 2021 och presenterar ännu en hit. Vad som händer efter det får tiden utvisa. 😀

Mer om Rysslands förberedelser inför ESC 2021 hittar ni här: “Ryssland i ESC 2021“.


Relaterad information: Nya låtar från några ESC 2020-förhandsfavoriter:
Bulgarien Victoria (Bulgarien) Ugly Cry 20:e november 2020
Ryssland Little Big (Ryssland) S*ck My D*ck 2020 6:e november 2020
Island Daði Freyr (Island) Every Moment Is Christmas with You 6:e november 2020
Litauen THE ROOP (Litauen) Keista Draugystė (Matto remix) 10:e september 2020
(låt från 2017)

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se