Grekland Tidigare har det meddelats att Stefania, den artist som internvalts att representera Grekland i Eurovision Song Contest 2021, har spelat in fem bidrag av Dimitris Kontopoulos, Sharon Vaughn och ARCADE i sitt sökande efter det perfekta tävlingsbidraget.

Nu uppger samma källa, Eurovision Fun, att TV-bolaget ERT, på grund av pandemin, troligtvis kommer att välja ut tävlingsbidraget internt. P.g.a. att Stefania bor i Nederländerna och det råder reserestriktioner så är varken någon TV-sänd låtuttagningsshow eller en online-omröstning trolig då ERT har sitt säte i Grekland och de fem bidragen är i demoform och i så fall behöver spelas in på nytt – i Grekland.

Både Stefania och teamet uppges ha en klar favorit av de fem bidragen men om det blir just den som blir TV-bolagets val, eller om de gör valet på ett annat sätt, återstår att se.
(Källa: escxtra.com)

Greklands internvalda ESC 2021-artist:
Stefania
Stefania (Foto: ERT/Viktoria Vellopoulou)

Schlagerpinglan: Då detta är andrahandsuppgifter så får de tas för vad de är: spekulationer. Även om jag fortfarande hoppas på en uttagning av någon form (alltid intressant att få ta del av så många låtar som möjligt) så ser jag ett internval som det mest logiska.

Nu håller jag i stället tummarna för att ERT, troligtvis i mars, presenterar en låt som känns lite mindre JESC-aktig än ESC 2020-bidraget “SUPERG!RL” men likväl passar Stefania som artist, utan att det för den skull måste vara en ballad. Hur svårt kan det vara? 😉

Mer om Greklands förberedelser inför ESC 2021 hittar ni här: “Grekland i ESC 2021“.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se