Schlagerpinglan: Jag vet att jag redan önskat en god jul och fortfarande har jullov från bloggen, men när jag råkade att springa på nedanstående julhälsningar från olika Eurovision-artister, som eurovision.tv presenterade i går, så var jag bara tvungen att göra ett snabbt inlägg. 😀


Eurovision stars wish you Happy Holidays” (6:03 – Dec 24, 2020 – eurovision.tv)

God Jul! och God Fortsättning. 😀

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Julhälsningar från en samling Eurovision-artister!”

 1. Micke

  Jag är en snubbe som alltid vill göra rätt för mig. Ärlighet ni vet och heder. Sen har jag tusen andra fel men det där är viktigt för mig.

  Under åren på bloggen har jag ibland kämpat med mig själv för att inte dissa vissa artister alltför mycket. Det finns dock några som för mig är alltför dåliga och talanglösa för att jag helt ska ha klarat att hålla på det där. Om dessa har jag inte hållit igen alltför mycket, typ Carola, Erik Saade, Robin Stjernberg, Darin, Robin, Danny Saucedo och några till.

  Nu när vi närmar oss ett nytt år skriver jag ett nytt kapitel och ber en av dessa om ursäkt för att jag sågat honom som talanglös. Grabben har på senare år gett mig en riktig käftsmäll och tvärtom visat sig vara klart talangfull. Märkligt nog hände allt när han plötsligt började skriva på svenska.

  Så Darin min djupaste ursäkt för den skit jag slängt över dig. Du har med låtar som “Ta mig tillbaka”, “En säng av rosor” m.fl visat att jag helt enkelt var full av skit i det jag sa om dig. Håller iofs fast i det jag sa om det du stod för då men nu….. Keep up the good work grabben.

  EN STOR URSÄKT

 2. Adri

  Micke: Hmm. De artisterna må inte varit några av mina favoriter. Men ”talanglösa” är ett alldeles för starkt ord.

  Men Darin är bra iaf, så du har inte helt fel i din kommentar 😉 🙂

 3. Micke

  Adri…. Det blev lite fel det där märker jag. Syftet var inte att dissa vissa artister lite extra. Skulle nog aldrig nämnt dem ens i detta. Ville bara be en artist som jag tryckt ned om ursäkt och hylla honom för att han gav mig en käftsmäll o visade hur jädra fel jag hade.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se