Österrike Vincent Bueno, den artist som internvalts att få representera Österrike i Eurovision Song Contest 2021, gästade Ö3 Radios “Weihnachtswunder” den 20:e december där han bl.a. diskuterade sitt ESC 2021-deltagande.

I intervjun sade han att han tror att tävlingsbidraget kommer att släppas i mars, vilket stämmer överens med tidsplanen som hans förra bidrag, “Alive“, hade. Hela intervjun kan ses här nedan. (Källa: eurovoix.com)

Intervju med Vincent Bueno (Österrikes internvalda ESC 2021-artist):

Vincent Bueno on Eurovision 2021 and Christmas 2020” (7:04 – Dec 23, 2020 – Lindon ESC)

Schlagerpinglan: I fallen med internvalen i t.ex. Tyskland, Bulgarien och Schweiz så har det presenterats en del information allteftersom men när det gäller Österrike så har det varit ganska tyst. Tidigare uppgavs det att den österrikiska låten skulle skrivas vid ett låtskrivarläger, och kanske är det just vad som hände.

Hur valet än görs så hoppas jag att det resulterar i en uptempolåt som inte påminner alltför mycket om “Alive“, då den inte riktigt fungerade för mig. Eller… skulle det visa sig vara en ballad så är det ju knappast fel, så länge den träffar rätt. 😀

Mer om Österrikes förberedelser inför ESC 2021 hittar ni här: “Österrike i ESC 2021“.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se