IrlandDen 26:e februari, presenterade TV-bolaget RTÉ Irlands bidrag i Eurovision Song Contest 2021 i form av en officiell musikvideo med den internvalda sångerskan Lesley Roy och låten “MAPS“.

Samma kväll framförde sångerskan låten i TV-showen “The Late Late Show“, se nedan. Något live-framträdande blev det däremot inte men väl några snygga bilder från taket av RTÉ Television Centre.

I den tillhörande intervjun framkom det att Fredrik “Benke” Rydman, mannen bakom Måns Zelmerlöws “Heroes”-scenshow 2015, kommer att arbeta med Lesley inför ESC 2021-framträdandet. Hennes live-on-tape, som kommer att användas om hon inte kan närvara i Rotterdam, filmades i veckan men lär inte vara lika påkostat. (Källa: wiwibloggs.com)

Se Lesley Roy framföra “MAPS”:

Lyssna på Irlands bidrag till Eurovision Song Contest 2021:
Bidrag / Artist: “MAPS”, Lesley Roy
Länkar: officiell musikvideo“The Late Late Show”-framträdande
Låtskrivare: Lesley Roy, Lukas Hällgren, Emilie Eriksson
Se även: Mer info om det irländska internvalet

Schlagerpinglan: Även om det inte blev något live-framträdande, vilket det finns gott om tid för längre fram, så tyckte jag att det var intressant att se tak-framträdandet. Kanske inte lika imponerande som Tom Leebs Eiffeltorn-framträdande men väldigt snyggt och charmigt och i samma anda. Om jag någonsin tvivlade så är jag helt säker nu, jag föredrar helt klart Lesleys 2021-bidrag framför hennes “Story Of My Life“. Grattis till ett bra val, Irland. 😀

Mer om Irlands förberedelser inför ESC 2021 hittar ni här: “Irland i ESC 2021

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se