ESC 2021 Det har tidigare avslöjats planer om en stjärnspäckad mellanakt i finalen av Eurovision Song Contest 2021 den 22:a maj. Nu kommer uppgifter om att även Afrojack (som beskrivs som en av världens mest populära DJ:s) kommer att dyka upp i showen.

Tillsammans med Glennis Grace, Wulf och en klassisk orkester bestående av unga talanger kommer Afrojack att bjuda på den tvådelade mellanakten “Music Binds Us” där klassisk musik och dansmusik länkas ihop. (Källa och grafik: eurovision.tv)

Några av ESC 2021-finalens undehållare
AfrojackGlennis GraceWulf
Afrojack, Glennis Grace och Wulf (Foto: bl.a. Carin Verbruggenn)

Relaterad information: Sedan 2013 är det en tradition att inleda finalen med en flaggparad. I år kommer DJ Pieter Gabriel (tillsammans med Eric van Tijn) att göra en speciell remix som kommer att spelas när finalländerna presenteras, se eurovision.tv för mer info.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Eurovision 2021: Afrojack klar för finalmellanakt”

  1. Adri

    Inte heller detta år blir allt som normalt, men ett Eurovision blir av och det gläder mig som tusan att Rotterdam, Nederländerna och det nederländska tv-bolaget verkligen verkar satsa i år. Det är stora namn, det är välplanerat i sömmarna, även några återseenden för de hängivnaste ESC-fans.

    Alltså det har snart gått två år utan Eurovision, men det är först nu jag inser hur svältfödd jag är. Jag ser verkligen fram emot maj, oavsett hur tävlingen blir av! 🙂

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se