ESC2021 Schlagerpinglan: Då mitt inför-inlägg angående kvällens ESC-förfest “Adriatic PreParty 2021” halkat långt ner på sidan så postar jag denna påminnelse och önskar alla som tänker se sändningen en riktigt trevlig Eurovision-kväll. 😀

Adriatic PreParty 2021:

Adriatic PreParty 2021: First Croatian Eurovision Party

Adriatic PreParty 2021:
När? lördagen den 1:a maj klockan 21:00 CET
Var? YouTube
Hur? Uppspelning av videor från både ESC 2021-artister och gästartister.

Vem deltar? Se här.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Dags för “Adriatic PreParty 2021””

  1. Schlagerpinglan

    Det jag tycker är det roligaste med dessa förfester är att de oftast slutar med att artister jag inte hade bland de jag mest såg fram emot att få höra visar sig stå för den prestation jag uppskattar mest. T.ex. så tyckte jag att videon från ryska Manizha var klart bäst vid PrePartyES21 medan det i kväll var franska Barbara Pravi som imponerade mest på mig. Hade hon tävlat med denna kör-version i Rotterdam så hade t.o.m. jag kunnat ha henne som en andra-plats-kandidat (Italien är ohotad etta för mig.)

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se