Sverige I dag, den 2:a september 2021, släppte ABBA en sensationell nyhet under en livesänd YouTube-sändning: gruppen är tillbaka med ett nytt album (5:e november släpps “Voyage” med tio nya låtar) och planerad konsert med ABBA-avatarer (biljetter till ABBA Voyage släpps den 7:e september).

De första två singlarna från “Voyage” går redan nu att lyssna på: “Don’t Shut Me Down” (se nedan) samt “I Still Have Faith in You” . För mer info – besök abbavoyage.com.

Ny musik från ABBA efter nästan 40 år:

Don’t Shut Me Down (Lyric Video)“, ABBA (3:57 – Sep 2, 2021 – ABBA)

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till ““Don’t Shut Me Down” – ABBA (nysläppt låt)”

 1. Pato

  Det är ju inte så att ABBA släpper två låtar som skämmer ut dom eller förstör deras status men jag tror man behöver mer distans och mer perspektiv och framför allt mer tid att bekanta sig vid de här låtarna. De är väldigt långa dessutom. Mitt spontana intryck var att det var trevliga kompositioner men förvånansvärt slätstruket ändå.

 2. Adri

  Problemet med att vänta nära 40 år med att släppa nytt och dessutom göra en så big deal som ABBA gjorde igår, är ju att folk, väldigt många, kommer att bli väldigt besvikna. Stora skor att fylla, även om det är deras egna.

  Men dåligt är det ju inte. Men inte en av ABBAs golden hits. Än. Kanske på det kommande albumet 🙂

 3. Pato

  Jag hoppas att det kommer framöver mer direkta låtar under året från ABBA och inte att det här var deras två bästa utan tvärtom.

 4. Max

  Omöjligt att tävla mot 40 år av nostalgi. Det förstår nog alla. Tycker hur som. Helst att det nog blev så bra det rimligtvis kunde bli. Dont Shut me Down hade nog räknats dom en klassiker idag om det släpptes för 40 år sedan. Jag gillar den.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se