IrlandIrland kommer att välja ut sitt bidrag i Eurovision Song Contest 2022 genom en Eurvision-special av “The Late Late Show” den 4:e februari där sex artister tävlar med bidrag som släpps ett efter ett och där de fyra första bidragen nu finns att lyssna på.

Under The Ryan Tubridy Show i dag spelades den fjärde låten upp, se länk till “That’s Rich” med Brooke nedan. Mer info om startfältet samt det förväntade låt-släpps-schemat hittar ni här.

Irlands nationella ESC 2022-uttagning – Låt nr 4:

That’s Rich“, Brooke
(text och musik: Brooke Scullion, Izzy Warner, Karl Zine)

Schlagerpinglan: Även om jag personligen är väldigt förtjust i det första bidraget som presenterades (“I’m Loving Me“ med Rachel Goode) så tror jag att ESC-publiken mycket väl kan behandla bidraget på samma sätt som de gjorde med Polens 2021-bidrag.

Därför antar jag att “That’s Rich“, en lite starkare poplåt (jepp, allt är relativt), är det bästa valet för Irland så här långt… men jag är inte helt övertygad om att det räcker. Låten är lättlyssnad och trevlig men det lär krävas ett spektakulärt framträdande för att göra det till en säker finalist. Om inget annat så finns det ju fortfarande två låtar kvar att sätta sitt hopp till. 😀

Mer om Irlands förberedelser inför ESC 2022 hittar ni här: “Irland i ESC 2022“.

Relaterad information: Vill ni lyssna in er på bidragen i fler av de nu pågående nationella uttagningarna inför ESC 2022 så uppdateras “Lyssna på bidragen i de nationella ESC 2022-uttagningarna“-sidan regelbundet.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


6 kommentarer till “Irland 2022: “That’s Rich” – Brooke”

 1. Adri

  Jag skriver under på det du säger. Detta är första låten i startfältet som åtminstone känns gjord av människor och inte av en färdigprogrammerad synt man gett till barn i julklapp.

  Så, det var en låg, låg tröskel men detta är absolut bäst hittills.

  Däremot vill jag ha mer!

 2. Mr A

  Skön låt, denna gillade jag. Kan bli lite av en hit.

 3. Mr A

  Turné eventuellt ändå:

  https://sverigesradio.se/artikel/melodifestivalen-ser-over-turnebeslut-efter-nya-publikregler

 4. Mr A

  Mer info om Slovenien: https://eurovision.tv/story/slovenia-ema-2022-artists-confirmed

 5. Schlagerpinglan

  @Mr A, Tackar. Ska bli intressant att se vad de beslutar. Skönt att se att de är flexibla i alla fall. 🙂

 6. Johanna

  Nej men helt ok låt men fortfarande tveksamt resultat i ESC för den här tror jag. Något bättre än resten men fortfarande inget som skulle göra något väsen av sig i tävlingen. Jag vill så gärna att Irland ska vara i topp 10 igen men i år verkar inte vara det året. Men som de sagt förut: “What’s another year?”

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se