IrlandIrland kommer att välja ut sitt bidrag i Eurovision Song Contest 2022 genom en Eurvision-special av “The Late Late Show den 4:e februari där sex artister tävlar med bidrag som släpps ett efter ett och där samtliga sex bidrag nu finns att lyssna på.

Under The Ryan Tubridy Show i dag spelades den sjätte låten upp, se länk till “Yeah, we’re gonna get out of it” med Miles Graham nedan. Mer info om startfältet samt länkar till de sex finalbidragen hittar ni här.

Irlands nationella ESC 2022-uttagning – Låt nr 6:

Yeah, we’re gonna get out of it“, Miles Graham
(Miles Graham Miley, Justin Broad, Paul Herman)

Schlagerpinglan: Efter en första genomlyssning av detta sista irländska bidrag så kan jag inte säga att jag hittat en ny personlig favorit, även om jag tycker att Miles Grahams röst var riktigt behaglig. Låten i sig må ha ett postivit budskap men just nu så uppfattar jag den tyvärr som lite väl repetitiv. Men, men… sådana låtar har ju en tendens till att kunna sätta sig på huvudet och då finns ju chansen att den växer till sig med tiden. Vi får väl se vad som händer. 😀

Mer om Irlands förberedelser inför ESC 2022 hittar ni här: “Irland i ESC 2022“.

Relaterad information: Vill ni lyssna in er på bidragen i fler av de nu pågående nationella uttagningarna inför ESC 2022 så uppdateras “Lyssna på bidragen i de nationella ESC 2022-uttagningarna“-sidan regelbundet.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Irland 2022: “Yeah, we’re gonna get out of it” – Miles Graham”

 1. Adri

  Detta är lite som ”That’s rich”. Dvs den är kanske inte topp-bra direkt, men det är en låt så god som någon! Så det måste stå mellan ”That’s Rich” och denna om Irland vill ha ens en liten chans (och även då ska det till väldigt mycket tur, och putsning av låtarna)

  1. ”That’s rich”
  2. ”Yeah we’re gonna get out of it”

  Stort hopp ner till de andra 🙂

 2. Johanna

  Den här ksn ha en chans att ta sig ur en semi i ESC. Med det sagt så är det med lite tur och ett år som inte är superstarkt(och vi vet ju inte hur detta året blir än) Jag tycker denna är bäst i Irlands uttagning!

 3. Mr A

  Nja, tjatig bit för min del.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se