Sverige Schlagerpinglan: Som en nedräkning till Melodifestivalen 2022 kommer jag varje dag fram till den 5:e februari (då Melodifestivalen 2022 inleds), med hjälp av information från SVT, uppmärksamma en av de tävlande artisterna per dag.

Nummer 27 av de 28 artisterna är Samira Manners som tävlar i den andra deltävlingen:

x Artist: Samira Manners

Melodifestivals-historik:
Debutant

Video-intervju: Melodifestivalen Instagram

Bidrag: “I Want To Be Loved

Startnummer: #3 i deltävling 2
(12:e februari i Göteborg Stockholm)

Låtskrivare: Samira Manners, Fredrik Andersson

SVT:s text om artisten:
Samira Manners har skrivit musik sedan hon var liten och debuterar i Melodifestivalen med “I Want To Be Loved”, som hon själv beskriver som en avskalad låt med bra tempo.

– Den känns och berör. Det är en ganska personlig låt som handlar om att man vill bli älskad och man vill bli omtyckt. Jag tror det är något som ganska många kan relatera till.

Samira Manners hyllade debutsingelDo It All Again” släpptes i maj 2020 och fick fin medial uppmärksamhet. Sedan dess har hon släppt ytterligare musik och under 2022 kommer ett debutalbum. Hon ser fram emot att få möta arenapubliken och TV-tittarna i Melodifestivalen.

– Jag skriver alltid låtar om mina egna känslor. Så det känns ganska stort att jag nu får dela med mig det till svenska folket i Melodifestivalen.”
(Källa: Melodifestivalen Instagram – Foto: Melodifestivalen Twitter)

Schlagerpinglan: Om det är något denna nedräkning till Melodifestivalen 2022 fått mig att inse så är det att det trots allt finns ganska många debutanter i årets upplaga, vilket jag tycker är väldigt skojigt. Välkänt är tryggt men nya bekantskaper blir intressant på ett helt annat sätt, speciellt om artisten varit med och skrivit låten själv. Detta blir m.a.o. ännu ett av de bidrag som jag ser fram emot med stor nyfikenhet. 😀

Mer om Sveriges förberedelser inför ESC 2022 hittar ni här: “Sverige i ESC 2022“.

Relaterad information: Förutom att det nu på torsdagsförmiddagen är dags för oss att tjuvlyssna på veckans bidrag så är det kl. 11:40 premiär för SVT:s Ask Me Anything med Farah & artisterna. Ni kan läsa mer om veckans SVT-höjdpunkter här.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


5 kommentarer till “Melodifestivalen 2022: Samira Manners”

 1. Pato

  Lite off topic men den låten som har gjort så att Polen har toppat oddslistan släpptes inatt. Idag klockan 15:00 släpps musikvideon.

  https://youtu.be/D0aKRICmmbA

 2. Schlagerpinglan

  @Pato, Tackar. 😀 Kan han leverera live så är detta helt klart väldigt intressant. 🙂

 3. Adri

  Pato: Nei nei, det där gillade jag inte. Och tyvärr lär den vinna. Det där lät otroligt “polsk ESC”. Synd det inte blev Daria via internval.

 4. Pato

  Sanningen var att man valde Daria som internval men när Krystian skickade den låten ändrades allt…

  Darias låt är en klockren hit men Krystians låt… det blir en topp placering i maj om allt står rätt till…

 5. Johanna

  Om Krystian kan fixa det där live. Då är det topp 10 i ESC. Garanterat!

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se