Sverige Schlagerpinglan: Vanligtvis så brukar den första repetitionen med publik genomföras under fredagen men inför den fjärde deltävlingen av Melodifestivalen 2022, den som utspelar sig i Friends Arena i Stockholm den 26:e februari, fanns ingen publik på plats.

Däremot så fanns det en del journalister närvarande så är man intresserad av rapporter och foton därifrån så finns de bl.a. hos Aftonbladets Tobbe Ek. Någon publikundersökning av Melodifestivalklubben blev det uppenbarligen inte men de aktuella oddsen (från Unibet) för artisterna att ta sig till final ser ni här nedan.

(Som vanligt så bör det bli ett lördags-genrep kl. 14:00-15:30 som ni troligtvis kan följa via Schlagerbloggen.)

Odds-favoriter efter Deltävling 4-repetitionerna:
Klara Hammarström Anna Bergendahl
Klara Hammarström & Anna Bergendahl (Foto: Janne Danielsson/SVT)

Unibets Odds (22-02-26)
1. “Run to the Hills“, Klara Hammarström (1.10)
2. “Higher Power“, Anna Bergendahl (1.65)
3. “The End“, Angelino (2.30)
4. “Till Our Days Are Over“, Lillasyster (7.00)
5. “In i dimman“, MEDINA (12.00)
6. “La Stella“, Tenori (12.00)
7. “Synd om dig“, Malin Christin (18.00)
(Källa: unibet.com)

Schlagerpinglan: De två första veckorna var jag, oddssättarna och de röstande helt överens om vad som var bäst i startfältet men efter att jag förra veckan fick leta längre ner på oddslistan för att hitta mina personliga favoriter så är de denna gång lite mer utspridda. Omväxling förnöjer. 🙂

Först och främst så håller jag tummarna för Lillasyster och Klara Hammarström men även bidragen från MEDINA och Anna Bergendahl verkar vara något som kan falla mig i smaken. Detta betyder att jag, hur det än går, kan glädjas åt att minst ett av bidragen går vidare (men jag hoppas ju såklart på fler). 😀

Se även: “MF-Veckoschema” – “Melodifestivalen 2022” – “ESC-Veckoschema” – “ESC 2022

Relaterad information: Vill ni lyssna in er på bidragen i fler av de nu pågående nationella uttagningarna inför ESC 2022 så uppdateras “Lyssna på bidragen i de nationella ESC 2022-uttagningarna“-sidan regelbundet.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


5 kommentarer till “Melodifestivalen 2022: Fjärde veckans odds”

 1. Pato

  Snälla. Hoppas inte Bergendahl går direkt…

 2. Anna

  Tror & hoppas inte…
  Medina bäst ikväll hursomhelst

 3. Daniela

  @Anna: Håller med och Angelino mycket mycket bra!

 4. Daniela

  F——N va’ roligt att Medina gick till FINAL! De är mina vinnare i år!
  Däremot är det en gåta för mig att Klara Hammarström gick vidare! Jag vill inte uttrycka här hur jag upplevde detta bidrag av respekt för denna blogg. Angelino var WAYS ÖVERLÄGSET, en genuin artist med en fantastisk röst och en mycket bra låt! Synd!

 5. Denis

  Medina direkt till final var ju kvällens höjdpunkt. Vilket ös, perfekt att dansa till i klubbarna i sommar och glömma bort corona eländet. Hade inte varit fel i ESC heller..

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se