ArmenienDet har varit ganska tyst om Armenien vad gäller deras planer inför Eurovision Song Contest 2022, så tyst att den enda egentliga bekräftelsen på att TV-bolaget AMPTV planerade att göra comeback i tävlingen (efter ett års uppehåll) var att de fanns med på EBU:s deltagarlista.

I dag kom dock beskedet att de internvalt den 21-åriga sångerskan Rosa Linn till att få representera landet i Turin 2022 samt att hennes tävlingsbidrag kommer att presenteras den 19:e mars. (Källor: AMPTV Twitter och eurovisionworld.com)

♥ Läs mer om Rosa Linn hos eurovision.tv

Armeniens internvalda ESC 2022-artist:
Rosa Linn
Rosa Linn (Foto lånat från AMPTV Twitter)

Schlagerpinglan: Så där ja, då har vi även ett namn och datum från Armenien, vilket betyder att vi endast väntar på ett besked från Azerbajdzjan om när de tänker presentera internvalda Nadir Rüstemlis bidrag. Det är sagt andra veckan i mars så det kan m.a.o. ske när som helst. 😀

Mer om Armeniens förberedelser inför ESC 2022 hittar ni här: “Armenien i ESC 2022” medan de utvalda ESC 2022-bidragen samt ländernas ESC 2022-förberedelser finns här

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Eurovision 2022: Rosa Linn för Armenien!”

  1. Pato

    Hört låten redan o vi får se om slutprodukten blir starkare…

  2. Pato

    Semifinal 2 mycket bättre än Semifinal 1…

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se