ArmenienRosa Linn, som internvalts till att få representera Armenien vid Eurovision Song Contest 2022, har framfört sitt tävlingsbidrag “Snaplive inför publik för första gången, vid ESC-förfesten Israel Calling 2022, se nedan.

Rosa Linn framför “Snap” live:

Lyssna på Armeniens bidrag till Eurovision Song Contest 2022:
Bidrag / Artist: “Snap”, Rosa Linn
Länkar: live i Tel Avivofficiell musikvideoeurovision.tv (låttext + info)
Låtskrivare: Rosa Linn, Allie Crystal, Courtney Harrell, Jeremy Dusolet, Larzz Principato,
Tamar Mardirossian Kaprelian
Se även: Mer info om det armeniska ESC-valet

Schlagerpinglan: Vid en tidpunkt där andra personliga favoriter inte riktigt imponerat med sina live-framträdanden så var det roligt att se att Rosa Linn i alla fall bjöd på ett förtroendeingivande, starkt framträdande vid gårdagens israeliska förfest. Rösten höll och artisten i sig kändes lugn, trygg och sympatisk. Det här kan bli riktigt bra. 😀

Mer om Armeniens förberedelser inför ESC 2022 hittar ni här: “Armenien i ESC 2022” medan länk-samlingen till de övriga utvalda bidragen samt ländernas ESC-förberedelser finns här.

Relaterad information:
Schlagerpinglan: Mitt inlägg om Israel Calling 2022 har nu uppdaterats med länkar till artisternas live-framträdanden, se här.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till “Armenien 2022: Se Rosa Linn framföra “Snap” live”

 1. Micke

  Går utanför för en liten kortis. Som jag sagt varje gång det händer Pinglan. Säg bara till mig så så lägger jag ned det. Lovar att det inte påverkar på något sätt.

  @HW, det är främst dig jag vänder mig till för att du som jag tydligen har rocken i grunden. Vill andra svara så bara välkommen 🙂 Jag och mitt band har några spelningar i april. Vi blandar eget och annat. Ett band vi just nu diskuterar är inga av mina favvisar. De är absolut ok men det finns bättre.

  Gruppen jag pratar om hette Nirvana. I bandet snackar vi om två låtar vi ska ta med. Gillar du möjligen Nirvana? Kanske någon av deras låtar? Har du nån favvis? Jag har en superfavvis. Ingen av deras mest kända men jädrigt mysig .-)

  @Pinglan, söker bara ett möjligt svar. Gör ingen längre grej av det här. I PROMISE

 2. HW

  @Micke Kul att få en personlig fråga såhär 🙂 Jag har ungefär samma relation som du verkar ha till Nirvana, de hade sina stunder men har väl aldrig varit något fan. Gillade “Smells like teen spirit” först men efter att ha hört den tusen gånger i olika sammanhang känns den mest rätt uttjatad.

  Brukar gilla när lugna och snabba delar blandas men just Nirvanas lugnare låtar gillar jag inte så mycket, så då är väl deras “stökigare” låtar bättre. En låt med bandet jag hört och gillat är “Drain You” 🙂

 3. Micke

  @HW, jädrar vad är oddsen på det där 🙂

  En av de två låtarna vi har med på våra spelningar är “Drain you”. Den andra är min favvis “in bloom”. Den senare kanske du känner igen i den svartvita “Beatles-look-a-like”. Älskar den refrängen. Ja hela låten egentligen.

  Ok låter som du, jag och rock är byggda på samma sätt. Ja musik överhuvudtaget föredrar jag när det blandas högt och lågt.

  Ok tack för svaret HW. Ville bara kolla lite 🙂

  Pinglan en kortis som jag lovade 🙂

 4. Schlagerpinglan

  @Micke, Jag var aldrig orolig. 🙂

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se