Eurovision Pride Anthems Mixtape

2022-06-11 (lördag)

Schlagerpinglan: I kväll, lördagen den 11:e juni kl. 20:00 CET, uppmärksammas Pride Month av den officiella Eurovision-sidan genom en video med de bästa LGBTQ+-framträdandena och Pride-hymnerna från Eurovision Song Contest, se länk nedan.

Eurovision Pride Anthems Mixtape:

Eurovision Pride Anthems Mixtape – LGBTQ+ performances, bops and bangers
(Premieres Jun 11, 2022 – eurovision.tv)

Schlagerpinglan: Något jag uppskattar med den officiella Eurovision-sidan är just dessa tema-videor med olika Eurovision-framträdanden de bjuder på med jämna mellanrum. Oavsett vilken röd tråd de använder sig utav (tidigare har de t.ex. haft Party och Love Songs som teman) så brukar jag alltid hitta ett par gamla favoriter i samlingarna. Denna gång borde inte vara annorlunda. 😀

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se