Ukraina Som det tidigare meddelats så är det i morogon, torsdagen den 1:a december, dags för TV-bolaget UA:PBC att släppa de bidrag som ska tävla i Ukrainas nationella uttagning inför Eurovision Song Contest 2023.

Här nedan ser ni en länk till den sändning som startar kl. 12:00 i morgon och där det är tänkt att det ska ske en lottning där de 10 artisterna ska få veta startordningen vid finalen av “Vidbir 2023“, som avgörs den 17:e december.


Presentation of songs and drawing of finalists of the National Selection for Eurovision 2023” (Scheduled for Dec 1, 2022 – Ukrinform TV)

Schlagerpinglan: Som det ser ut nu så kan det bli Ukraina som blir första land att presentera sitt ESC 2023-bidrag då deras nationella final avgörs redan den 17:e december men mindre än en vecka senare, fredagen den 22:a december, är det Albaniens tur att göra sitt val. ESC 2023-säsongen närmar sig m.a.o. med stormsteg. 😀

Mer om Ukrainas förberedelser inför ESC 2023 hittar ni här: “Ukraina i ESC 2023“.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se