Frankrike TV-bolaget France Télévisions avslöjade i dag, torsdagen den 12:e januari, att de (efter att först ha lockat med en nationell final) gjort ett internval och kommer att skicka La Zarra som Frankrikes represent i Eurovision Song Contest 2023.

Tävlingsbidraget kommer att presenteras vid ett senare tillfälle. (Källa: eurovision.tv)

Frankrikes representant i Eurovision Song Contest 2023:

La Zarra (Här med sin “Tu t’en iras” från 2022)
Fler La Zarra-låtar hittar ni på artistens YouTube-kanal

Schlagerpinglan: Hmm… då jag känner mig (mer eller mindre) “snuvad” på en nationell uttagning så väntar jag med att bekanta mig med den franska representanten tills den värsta besvikelsen lagt sig. Jag hänvisar till eurovision.tv för info om artisten tills vidare men skickar naturligtvis ett stort grattis och lycka till till La Zarra, som mycket väl kan visa sig vara ett bra val. Jag hoppas på det i alla fall. 😀

Mer om Frankrikes förberedelser inför ESC 2023 hittar ni här: “Frankrike i ESC 2023“.

Relaterad information: Så här långt har fem internvalda artister bekräftats inför Eurovision Song Contest 2023 (utan presenterade bidrag). Den första var Israels Noa Kirel som ni kan läsa mer om här medan det finns mer info om Cyperns Andrew Lambrou här, Nederländernas Mia Nicolai & Dion Cooper här samt Sloveniens Joker Out här.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Eurovision 2023: La Zarra för Frankrike 2023!”

  1. Johanna

    Ett så spännande val! Jag hoppas på en riktigt bra låt för allt jag hört med henne är skitbra. Och ja, låten i klippet har jag hört innan och jag hoppas på något liknande! Och hon sjunger asbra live med. Det har jag givetvis kollat upp under dagen!

  2. Micke

    @Johanna, Ok då ser jag fram mot Kroatien då så får vi se 🙂

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se