Vitryssland Schlagerpinglan: Vitryssland har på något sätt lyckats att bli ett av de länder som står för de uttagningar inför Eurovision Song Contest som jag gillar allra mest, men det beror nog snarare på att de brukar ha sina uttagningar relativt tidigt, när man fortfarande är utsvultet på ESC-händelser, än att de består av många högklassiga bidrag. 🙂

I år var jag väldigt nöjd med vinnarlåten, “Cheesecake“, men det fanns även två andra bidrag som jag tyckte riktigt bra om: “Rhapsody #1“ och “You will be here”. Den sistnämnda har i dagarna fått en officiell video, vilken ni hittar här nedan:

Lyssna på / se en av de tävlande bidragen vid Vitryssland ESC-uttagning 2014 här:
“You will be here”, Janet: officiell videolive-framträdande vid den nationella finalen

Schlagerpinglan: Efter ett kort semesteruppehåll så startar jag på samma sätt som jag avslutade: med en låt skriven av den svenska låtskrivarduon Ylva och Linda Persson. Vi får väl se om / hur många gånger vi har anledning att återkomma till dem under ESC-2015-säsongen. Även om jag föredrar att varje land ställer upp med inhemska låtskrivare så är reglerna som de är och då kan jag lika gärna heja på Sverige även där. 😉

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till ““You will be here”, Janet (Vitrysslands NF 2014)”

 1. Jeff

  Don’t understand Swedish but got a
  link to this page checked this song
  video with Janet it is bad, sounds
  that songwriters copy how a song
  should sound

 2. Schlagerpinglan

  @Jeff, I’m sorry to hear that this isn’t your kind of video / music. Personally, I love classic Eurovision songs. 😀

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se