Silly season i ESC

2007-05-23 (onsdag)

Schlagerpinglan: Som gammalt F1-fan så är jag van vid ”silly season”, perioden innan en ny säsong där det ena löjliga ryktet efter det andra avlöses om vem som ska köra i vilket stall nästa år o.s.v. Tydligen är inte ESC ett dugg bättre. Här följer tre exempel:

 • Självaste Hugh Grant ska ha sagt i en intervju att han var intresserad av att ställa upp i ESC för Storbritannien. Att han för tillfället gör reklam för sin nya film och vill ha uppmärksamhet är inget som bekymrar journalisterna i Storbritannien, som blåser upp nyheten rejält. För inte kan han skämta om en sådan viktig sak?
  (Fritt översatt/sammanfattat från esctoday.com)
 • Endast två dagar efter finalen lär det turkiska tv-bolaget TRT ha frågat Hande Yener, en mycket stor stjärna i Turkiet, om hon vill ställa upp för Turkiet nästa år. Hennes svar väntas inom kort.
  (Fritt översatt/sammanfattat från esctoday.com)
 • Enligt Expressen så ska Carola ringt Christer Björkman för att meddela att hon vill ställa upp för Sverige nästa år. De avslutar artiklen med att skriva att Björkman nekar till det och att Carola-lägret inte har några kommentarer. Väldigt förtroendeingivande, Expressen.
 • Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  Kommentarer är avstängda.


                   

                   

       

  Musik bloggar Blogglista.se