Linda Rosing i ESC?

2007-06-24 (söndag)

Linda Rosing bekräftar att hon är klar för Melodifestivalen. ”Det är inte den svenska, det är ett annat land, men mer kan jag inte säga” ska hon ha sagt. ”Allt med låt och sånt är klart, men det är i ett stadie då jag inte kan prata om det.” Överenskommelsen ska ha skett vid ett besök i England, där hon varit ”i business” i tre dagar.
(Källa: aftonbladet.se)

Schlagerpinglan: Om Carola ställer upp med en taskig Molitva-kopia och ändå vinner Melodifestivalen, så hoppas jag verkligen att detta senaste Rosing-rykte stämmer. Att se Linda utklassa Carola i Eurovision Song Contest hade varit något ut över det vanliga. En riktig näsbränna för de som tror att artisten är viktigare än låten. Heja Rosing!

Jag tycker att Carola är en enastående artist, att “Främling” var bra och att ”Fångad av en stormvind” förtjänade att vinna. Men ”Invincible” var och är en skräplåt som inte ens borde ha kommit till Melodifestivalens deltävling. Att Carola vann förra året berodde endast på att hon är just Carola, inget annat. Det är detta jag protesterar mot.

Men skulle vi välja ut en superlåt så tror jag däremot att vi har störst chans att vinna om Carola framför den. Hon är ju trots allt Carola.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


Kommentarer är avstängda.


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se