Hör Bulgariens semi-låtar

2008-01-17 (torsdag)

Schlagerpinglan: Bulgarien har kommit fram till semifinalen i sin nationella uttagning till Eurovision Song Contest, EuroBGvision. Enligt esctoday.com så kommer denna att hållas den 26:e januari och innehålla 18 bidrag. 12 av dessa kommer sedan att gå vidare till finalen den 23:e februari.

Vill ni lyssna på de 18 låtarna så kan ni följa länken här. Jag gjorde själv en snabb genomlyssning av låtarna och kom fram till att de flesta låtarna var ganska dåliga och framfördes på engelska med tydliga brytningar åt olika håll.

En låt som stack ut och som jag därför väljer att utse som min favorit är låt nr 4: “Pandemonium” med Svetozar Christov. Detta är en rockig låt med mycket trummor och en häpnansväckande text som framförs av en man som har en imponerande engelsk dialekt. Kanske ingen ESC-vinnare, men definitivt inget sömnpiller.

Vill de tvunget skicka en ballad så väljer de förhoppningsvis låt nr 7: “You are magic” med de två unga killarna Ivan and Stani. Den är inte så värst bra, men det var det bästa de hade att erbjuda. 🙂

(Övriga ESC-bidrag, artister och aktuella uttagningsdatum här.)

Andra bloggar om: , , , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se