Anonymous för Spanien 2008?

2008-02-14 (torsdag)

Schlagerpinglan: Enligt oikotimes.com så är gruppen Anonymous en av de över 500 artister som deltar i Salvemos Eurovisión, alltså Spaniens uttagning till ESC som jag skrev om igår. Gruppen tävlade för Andorra förra året och kom då 12:a i semin med sin “Salvem el món“.

I år vill de alltså tävla för Spanien med en låt som heter “Tus problemas se Resolverán“. Jag tyckte väldigt bra om “Salvem el món” och ser fram emot att få höra även den nya låten. Problemet är bara att myspace-sidan inte fungerar för tillfället…

Länk till uppträdandet i Eurovision Song Contest:
Anonymous, “Salvem el món”, Andorra, 2007, YouTube

Uppdaterad 2008-02-16: Nu har jag hört Anonymous “Tus problemas se Resolverán”. Den var inget att skryta med. Måste helt enkelt finnas 10 bättre låtar bland de 500 så de kommer knappast med till finalen.

Andra bloggar om: , , , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se