Den äkta Dustin the Turkey?

2008-02-22 (fredag)

Schlagerpinglan: Efter att ha sökt på YouTube så hittade jag olika versioner av vad som utges för att vara handdockan Dustin the Turkeys bidrag till Irlands uttagning till Eurovision Song Contest 2008: “Irlande Douze Pointe“. Det fanns även en version som jag förmodar är den äkta versionen, se länken nedan. Jag lämnar dock inga garantier.

“Irlande Douze Pointe” är en av sex låtar som tävlar i finalen av Eurosong 2008 nu på lördag den 23:e februari. Trots att det är en ganska svängig sak, om det nu är rätt version, så slipper jag den gärna i ESC. 🙂

Länk till ett av bidragen(?) i Eurosong 2008:
“Irlande Douze Pointe”, Dustin the Turkey, YouTube

Uppdaterad 2008-02-25: Jo visst var det den äkta versionen. Här hittar ni Dustin the Turkeys uppträdande i Eurosong 2008, inklusive den buande publiken.

Andra bloggar om: , , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


6 kommentarer till “Den äkta Dustin the Turkey?”

 1. David

  Hej, jag kan nästan med 99% säkerhet säga att dustin kommer att vinna imorgon. mestadels pågrund av hans skyhöga popularitet i hemlandet och pågrund av att låten är en helt OK låt.

 2. David

  det låter också som att han har med en kvinnlig sångerska i låten som mesta av tv-bilderna under framträdandet kommer ligga på. Om jag får gissa.

 3. Schlagerpinglan

  David: Väljer de Dustin så har de i alla fall inte den sämsta låten i ESC och inte heller den som det kommer att talas minst om. Så kalkonen är kanske det rätta valet för irländarna i alla fall…

 4. WilliamJohansson

  Måste bara säga att Dustins låt är en av de roligare i Eurovison 🙂

 5. Schlagerpinglan

  WilliamJohansson: Den är speciell i alla fall. 🙂

 6. Håkan

  Jag gillade Dustin the Turkeys låt. Nu gick den inte vidare i semin vilket faktiskt förvånade mig lite eftersom det fanns sämre låtar som gick vidare. Men Irland fick ändå ut sitt budskap litegrann och jag tror att Irlande Douze Pointe kommer att vara en låt som kommer att höras en del på discoställerna.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se