Islandskväll på Göta Lejon

2011-03-25 (fredag)

De två isländska Eurovision-stjärnorna Fridrik Ómar och Yohanna kommer att delta i konserten Islandskväll på Göta Lejon i Stockholm den 30:e mars som Fridrik arrangerar tillsammans med Islands ambassad.

Biljetterna köper ni på ticnet.se (200 kr) eller tävlar om 50 biljetter i Poplights tävling. (Källa: poplight.zitiz.se)

Schlagerpinglan: Detta låter ju som en perfekt uppladdning inför ESC och hade jag haft möjlighet att gå så hade jag inte tvekat en sekund.

Island kan verkligen det här med Eurovision. “This is my life“, som Euroband kom på 14:e-plats med 2008, var min favorit det året medan Yohannas “Is it true?“, som kom tvåa 2009, är en av de senaste årens bästa euro-ballader.

Lite synd är det allt att Yohannas bidrag i år, “Nótt“, inte räckte hela vägen till Tyskland men jag är, som sagt, väldigt svag för “Aftur heim” och hoppas på ett mirakel den 10:e maj. 🙂

Andra bloggar om: , , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Islandskväll på Göta Lejon”

  1. Rickard

    Nä, något mirakel den 10:e maj är nog inte så troligt. Dessvärre står Island för en rejäl flopp i år och får nog slåss för att undvika sistaplaceringen i tävlingen!

  2. Rickard

    Den här tävlingen liknar alltmer en duell mellan Storbritannien och Azerbajdzjan! Och räkna inte bort Ryssland och Estland! 😀

  3. Schlagerpinglan

    Rickard, Nej, hjärnan säger att det är lönlöst att hoppas på någon finalplats för Island i år men hjärtat har hoppet kvar. 😀 Vem som vinner är nog ganska öppet ännu. Låtmässigt så hoppas jag på Storbritannien men tar man “hela paketet” i beräkning så tror jag faktiskt att Ryssland får min röst. (Hoppas så klart på Sverige men vi får ju inte rösta på oss själva.)

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se