Schlagerpinglan: Om ni missade K specials två-delade dokumentär “Eurovision Song Contests hemligheter” när den gick på SVT så finns den även att ses på SVT Play. Ni hittar länkar till de båda avsnitten här: del 1 och del 2. En både underhållande och intressant skildring av Eurovisions och Europas historia.

Andra bloggar om: ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Eurovision Song Contests hemligheter”

  1. Rickard

    Mycket bra dokumentär! Den bästa jag sett om Eurovision song contest. Det är tack vare samhällsperspektivet som det blir klarhet i esc-historien! Det är som två pusselbitar. Du måste ha med samhällshistorian för att förstå esc historian!

  2. Schlagerpinglan

    Rickard, Ja, den var riktigt välgjord. Hoppas många tar sig tid att se den. Nyttig allmänbildning om inget annat. 🙂

  3. Karin

    Jepp, instämmer. Alla borde se den, oavsett om man gillar ESC eller ej.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se