Ukraina Ukraina var först med att välja ut sitt bidrag till Eurovision Song Contest 2014 och det skedde redan den 21:a december förra året vid en nationell uttagning med 20 tävlande bidrag. Sedan dess har det hänt en hel del med segrarinnan Maria Yaremchuks vinnarlåt. Förutom en officiell video, se länk nedan, så har “Tick-Tock” fått en rejäl nyrenovering.

Ukrainas bidrag i Eurovision Song Contest 2014:
Maria Yaremchuk – “Tick-Tock”: officiell videolive-framträdandeoriginal-studio-version

Schlagerpinglan: Hmmm…. jag var beredd på att “Tick-Tock” skulle utsättas för en hel del remixande men att den nästan helt skulle byta skepnad kom som en liten överraskning. Eftersom jag inte var helt förtjust i originalversionen så tycker jag nog att denna nya är snäppet bättre. Helt säker är jag inte eftersom de så klart tagit bort det bästa partiet i hela låten, d.v.s. “talk-talk-talk” o.s.v., men man kan (tydligen) inte alltid få som man vill. 🙂

Se även min samlingssida “Alla bidragen: ESC 2014” för ännu fler utvalda ESC-bidrag och tillhörande officiella videor.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Den officiella videon till “Tick-Tock” (Maria Yaremchuk)”

  1. Davve

    De har tagit bort allt som var bra med original bidraget. Men ukraina går alltid till final ändå så 🙂

  2. Christopher

    Den är inte bra men lämnar absolut botten och blir en låt i mitten så enligt mig blev det mycket bättre.

  3. Micke

    Jag har hela tiden tyckt illa om Ukrainas bidrag men när jag nu hörde att de gjort om den var det helt givet att ge den en ny chans. Hade hoppats på ett lyft men snarare var det så att den sjönk än mer för mig. Låten är helt enkelt långt, långt ifrån min smak. När de dessutom lagt till en lindrigt sagt irriterande gitarr som surrar runt som ett envetet knott då blir det i alla fall inte bättre. Synd jag hade hoppats på samma lyft som det har blivit i det albanska bidraget. Där har det blivit ett jättelyft och låten är egentligen ett tolfte bidrag bland de tidigare elva som jag tycker mycket om. Tyvärr har de sabbat låten samtidigt med att helt sjunga på engelska och mycket kraft rinner bort. Därför är den precis utanför mina topplåtar fortfarande.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se