Slovenien Slovenien tvekade in i det sista om de skulle delta i Eurovision Song Contest 2014 eller ej men det blev inte bara ett “ja” utan även en nationell uttagning i form av den traditionella EMA. Vann gjorde till slut Tinkara Kovač och låten “Spet (Round and round)“. Nu har den både fått en ny version och en tillhörande, officiell video, se länkar nedan.

Sloveniens ESC 2014-bidrag: “Round And Round”, Tinkara Kovač:
officiell videoförhands-videolive-framträdandetext

Schlagerpinglan: Allt sedan de 37 bidragen valts ut så har “Round And Round” befunnit sig på en stadig topp-tre-placering på min personliga topp-37 men då många andra bidrag växt till sig så tror jag däremot att denna börjat svalna lite. Den tillhör fortfarande en av mina favoriter, och den nya versionen höjde låten ytterligare ett litet snäpp, men det är nog dags att göra en liten uppdatering av listan. 🙂

De övriga ESC-2014-bidragen (inkl. länkar tilll deras tillhörande NF-framträdanden, videor och texter) hittar ni här: “Alla bidragen: ESC 2014“.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Slovenien 2014: Videon till “Round And Round””

  1. Rickard

    Nä detta är lite för intetsägande! Tror Slovenien får det svårt att ta sig till final!

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se