Schlagerpinglan: Förra veckan genomfördes en omröstning där fansen kom fram till att de ville att Kate Ryans semifinals-framträdande skulle uppgraderas från 720p till 1080p före Silvia Nights. Nu har båda videorna släppts i högre kvalité och länkarna hittar ni i det nya officiella Eurovision-nyhetsbrevet Douze Points som ni anmäler er till här.

Förutom de nya video-länkarna så innehåller det första nyhetsbrevet en exklusiv intervju* med Gjon’s Tears, en chans att vinna Eurovision-saker, Måneskins egen topplista samt en påminnelse om att man numera kan se ESC 2006 i HD.

Eurovision Song Contest-nyhetsbrev:
Douze Points
(Källa och grafik: eurovision.tv)

Schlagerpinglan: I fortsättningen är det tänkt att Eurovision-nyhetsbrevet ska skickas ut den fjärde torsdagen varje månad och innehålla exklusiva intervjuer, nyheter, skvaller, videor från valven samt tävlingar och överraskningar. Perfekt nu när det är lågsäsong. 😀

Uppdaterat:
* Så länge videorna det länkas till i nyhetsbrevet är olistade så länkar jag endast till nyhetsbrevet – när länkarna blir officiellauppdaterar jag dem.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se