sverige Schlagerpinglan: Som ni märkt så har jag varit osynlig här på bloggen under en lång tid. Orsaken till att jag inte lämnat något besked (vilket jag ber om ursäkt för) var för att jag inte ville förhasta mig. Med studier på heltid, jobb och annat så har jag hamnat i en omöjlig situation.

Jag vill inte starta upp något ambitiöst som jag troligtvis inte kommer kunna hålla utan har i stället beslutat mig för att göra en mer realistisk light-version av ESC-bevakningen 2024 fram till att mina två studieår är klara första veckan i maj 2024.

Mitt fokus kommer i första hand att ligga på de nationella uttagningarna och alla dess deltävlingar och resultat, personliga topplistor av potentiella och utvalda ESC-bidrag samt kortare nyhetsinlägg och uppdatering av kalendern och veckoschemat.

Jag må ha ett fullspäckat schema men jag är så van vid att ha stenkoll på de olika ländernas ESC-förberedelser och att njuta av de olika uttagningarna (och läsarkommentarer, som jag hoppas dyker upp när det väl blir dags) att jag helt enkelt inte kan föreställa mig ett liv utan den biten. (Jo, jag vet att jag missade Maltas inledande deltävlingar och det smärtar något enormt, därav detta beslut.)

Jag hoppas att ni har överseende med denna temporära förändring men i gengäld så ska jag på detta sätt kunna hålla sidan uppdaterad med kortare, regelbundna inlägg. Oavsett så önskar jag er alla en riktigt händelsefull och spännande ESC-säsong. 😀

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


13 kommentarer till “Schlagerpinglan och Eurovision Song Contest 2024”

 1. Mr A

  Välkommen tillbaka pinglan! Vi blev lite fundersamma där ett tag men härligt med comebacken! Du skulle ju kunna lägga ut lite av bevakningen på entrepenad? Vi bidrar ju med de nyheter vi kan här i kommentarerna.

  Gällande Malta räcker det gott med finalen. Välkommen tillbaka!

 2. Micke

  Skrev visst välkommen tillbaka på fel länk 🙂 Gott att höra ifrån dig hur som helst. Kör du ditt race Pinglan. Har du bara igång en lightversion så är vi ändå så vana att vi kan köra på light även vi 🙂 Bara vi har nåt att ta på så.

  Lycka till med studier och allt du på G 🙂

 3. Schlagerpinglan

  @Mr A, Jag tackar och ber så mycket om ursäkt men jag ville inte lämna något besked innan jag var helt säker…. och sedan gick tiden så fort. Just nu vet jag att jag inte kan släppa bloggen och får lösa det på något sätt. Exakt hur får tiden utvisa. 🙂

  @Micke, Tackar. Ja, det var det jag tänkte. Har jag bara något litet här som följer utvecklingen och håller koll på vad som ska hända och händer så fyller ni i med resten. 😀

 4. Adri

  Detta var den typen av positiv nyhet jag behövde idag! Stort välkommen tillbaka Pinglan! 🙂

  Ett fullt schema utanför skärmen påverkar såklart 🙂 Vi har förståelse för det. Men då kommer det väl kanske bli som det blivit under din frånvaro, att vi sköter nyhetsuppdateringarna i kommentatorsflödet 🙂 Så att diskussionerna kan fortgå.

  Men det viktigaste är att du är här! 🙂 Perfekt! 🙂

 5. Mr A

  Varje inlägg behöver ju inte vara så utförlig utan räcker nog med en allmän information sen kommer nog folk fylla på med det som behövs. Vi får se hur det utvecklar sig, Tjeckien och Albanien är väl det blir fokus på närmaste tiden.

 6. Schlagerpinglan

  @Adri, Tackar. Jag hoppas på det, ja. 😀 Kalendern ska uppdateras och senare kunna vara helt tillförlitlig så att man inte missar något och sedan kommer det kortare inlägg i den mån jag hinner. Kanske lägger jag mer tid på kommentarer än inlägg, vi får se, det är ju trots allt det som är den stora behållningen. 😀

 7. Schlagerpinglan

  @Mr A, Mmm… vi testar olika saker och så lär det nog visa sig vad som fungerar. 😀

  Tjeckien den 4:e december och Albanien med start den 19:e december, om det inte skett några förändringar. Jag lär återkomma till det vid tillfälle. 😀

 8. Johanna

  Du är efterlängtad. Jag är glad att kunna följa din blogg och diskutera med gänget här även fortsättningsvis. Kör det du orkar, det räcker gott!

 9. Schlagerpinglan

  @Johanna, Roligt att höra. Mmm… nyheter kan man ju snappa upp lite varstans nuförtiden men jag hade inte sett det som något riktigt ESC utan de tillhörande diskussionerna med er. 😀

 10. HW

  Pinglan, det är såklart fantastiskt att ha dig tillbaka här 🙂 Kör vad du orkar och har tid för, vill vi diskutera andra saker än vad det skrivs inlägg om har vi ju kommentarsfältet på alla andra inlägg.

 11. Schlagerpinglan

  @HW. Tackar. Ja, låt inte avsaknad av inlägg att hindra er om ni märker att det är något ni vill diskutera som inte har tagits upp. 😀 Jag inriktar mig på stora nyheter och går tillbaka till missade stora nyheter om det skulle vara en nyhetstorka någon dag (vilket det lär bli allt mindre av ju närmare maj vi kommer). 😀

 12. Denis

  Welcome back!
  Lite sen också på bollen men goda nyheter. Nu nu blir det redigt på riktigt, som vi i Småland säger

 13. Schlagerpinglan

  @Denis, Tackar. 😀 Inte så sen egentligen. Själv är jag mest glatt överraskad att någon går in och kollar efter uppdateringar efter en så pass lång tystnad. 😀 Ser fram emot en hektisk och förhoppningsvis både rolig och spännande ESC-säsong. 😀

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se