FinlandFinland kommer att välja ut sitt bidrag i Eurovision Song Contest 2024 genom den nationella finalen Uuden Musiikin Kilpailu 2024 den 10:e februari där sju artister tävlar med bidrag som släpps ett efter ett och där man nu kan lyssna på det första bidraget.

En timme före midnatt släpptes den första låten: “Dancing With Demons” med Cyan Kicks, se nedan. Mer info om UMK 2024-startfältet samt det förväntade låt-släpps-schemat hittar ni här.

Det första “UMK 2024”-bidraget:

Dancing With Demons“, Cyan Kicks
(text & musik: Niila Perkkiö, Susanna Alexandra, Sara Ryan, Elize Ryd, Dan Lancaster)

Schlagerpinglan: Efter en första genomlyssning av “Dancing With Demons” så måste jag medge att även om förväntningarna var höga (från min sida) så blev jag inte besviken. Bra rocklåt som kanske lät lite väl tillputsad, men det innebär troligtvis att jag kommer att tycka ännu bättre om den live vilket bara är positivt i en tävling som ESC. 😀

Relaterad information: Vill ni lyssna in er på bidragen i fler av de nu pågående nationella uttagningarna inför ESC 2024 så uppdateras “Lyssna på bidragen i de nationella ESC 2024-uttagningarna“-sidan regelbundet.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Finland 2024: “Dancing With Demons” – Cyan Kicks”

  1. Mr A

    Ukraina

    https://eurovisionworld.com/esc/ukraine-songs-for-vidbir-2024-released

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se