Ungern ställer upp

2007-05-17 (torsdag)

Ungern kommer att vara med i Belgrad 2008, bekräftade en talesman för ungerska MTV. Det har funnits farvågor att Ungern, som kom 9:a med Magdi Rúzsa‘s ”Unsubstantial Blues”, inte kan vara med p.g.a. finansiella problem precis som år 2006, då de inte deltog trots att de kom 12:a i finalen år 2005. (Fritt översatt/sammanfattat från esctoday.com)

Schlagerpinglan: Kan de inte skrapa ihop något bättre än årets sömnpiller så gör det inte så mycket om de håller sig undan ett år och håller i pengarna. Men deras bidrag 2005, ”Forogj Vilag” med NOX, var faktiskt inte så dumt, så visst kan de få försöka ett år till. De lyckades ju trots allt bättre än Sverige… både 2005 och 2007.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


Kommentarer är avstängda.


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se