Mihai Traistariu för Ryssland?

2007-05-28 (måndag)

Mihai Traistariu kom på 4:e plats i ESC när han år 2006 tävlade för Rumänien med låten “Tornero”, som blev en stor hit i större delen av Europa. Nu vill han tävla för Ryssland, eftersom han anser att det är enda sättet för honom att vinna.

”De får 12 poäng från de övriga åtta f.d. USSR-länderna varje år. Den ryska låten var inte så bra men det är därför det gick så bra för den.” ska han ha sagt. (Fritt översatt/sammanfattat från esctoday.com)

Schlagerpinglan: Det verkar vara många som tror att om man tävlar för Ryssland så har man störst chans att vinna. Om så är fallet: varför har Ryssland aldrig vunnit?

Dessutom tror jag att ”Tornero” hade kunnat vinna för vilket land den än hade tävlat för. Nu hade han bara oturen att ställa upp ett år då det fanns andra bra/spektakulära låtar. En bra låt har alltid chans att vinna, oberoende av land.

Personligen tyckte jag dock att ”Tornero” var den klart bästa låten och borde ha sopat mattan med alla monster, ”söta” ryssar och smäktande Balkan-ballader. Men smaken är ju olika.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


Kommentarer är avstängda.


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se