Maltas lilla revolution

2007-07-02 (måndag)

Robert Abela, nuvarande ledaren för Maltas delegation, lovar en “mindre revolution” om han får sitta kvar och bestämma över reglerna för nästa års “MaltaSong for Europe“.

Eftersom han vill koncentrera sig på låten och inte artisten så är det mycket möjligt att en expertjury ska få lyssna igenom de inskickade låtarna och bestämma vilka som ska gå till final. Juryn ska också ha rätt att ändra låtarnas sångare.
(Fritt översatt/sammanfattat från esctoday.com)

Schlagerpinglan: Det är nästan så att man kan tro att mr Abela läst mina inlägg. Tänk om SVT också kunde tänka i de banorna.

Tyvär så tror jag att SVT har gett upp tanken på ytterligare en ESC-vinst och enbart ser Melodifestivalen som en pengamaskin. Att välja ut låtar så att alla smakriktningar har något att rösta och slösa pengar på är bra underhållning och drar in enormt med pengar, men någon vinnare får man knappast fram på det viset.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


Kommentarer är avstängda.


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se