Och vem är Sergey Lazarev?

2007-07-21 (lördag)

TV-bolagen i Ryssland, Ukraina och Vitryssland är, enligt vissa källor, ute efter samma artist till ESC 2008: Sergey Lazarev. Den ryska popstjärnan har dock tackat nej till alla erbjudanden han fått de senaste åren. (Fritt översatt/sammanfattat från www.oikotimes.com)

Schlagerpinglan: Jag sökte upp lite information om denna för mig helt okända ryss. Tydligen har han en väldigt gedigen musikkarriär, trots att han endast är 24 år. Följ länken här till engelska wikipedia om du vill veta mer om honom.

En sak som jag hittade fick mig genast att tycka om honom: 2006 fick han priset för “Bästa manliga sångare” vid ryska MTV-galan, rakt framför nosen på Dima Bilan. Heja Sergey!

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


Kommentarer är avstängda.


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se