Tredje isländska finalisten

2007-10-22 (måndag)

Schlagerpinglan: Enligt escsweden.com så blev det Ína Valgerður Pétursdóttir, Seth Sharp och Berglind Ósk Guðgeirsdóttir som tillsammans knep den tredje finalplatsen i isländska Söngvakeppni med sin “Lullaby to peace“.

Av de tre låtar som nu är finalklara så är “Lullaby to peace” den klart bästa, vilket i och för sig inte säger så mycket. Det är en lugn låt med en rythmiskt melodislinga som är ganska bra. Tyvärr så går denna melodislinga på repeat genom hela låten, utan några överraskningar, vilket gör att man tröttnar ganska snabbt.

Men… helt klart bäst så här långt.

Länk till finalisten i Söngvakeppni 2008:
“Lullaby to peace”, Ína, Seth & Berglind, YouTube

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se