Lyssna på första ESC-bidraget

2007-12-13 (torsdag)

Gisela kommer att representera Andorra i Eurovision Song Contest 2008 med låten “Casanova” och Sony kommer att hjälpa till med marknadsföringen runt om i Europa. Bl.a. så kommer Gisela att ge sig ut på en tre månader lång PR-turné inför tävlingen.
(Fritt översatt/sammanfattat från esctoday.com)

Schlagerpinglan: Jag tycker faktiskt om den här låten, på riktigt. Efter att ha sågat nästan alla av Islands och Lettlands låtar så var jag rädd att jag kanske lagt ribban för högt, men Andorra visar att det faktiskt går att vaska fram bra låtar om man bara vill.

Eftersom Gisela är handplockad så förutsätter jag att hon inte bara är en “Idol“, utan att hon även kan sjunga och dansa. Så mycket som ATV verkar satsa på årets tävling så vore det konstigt om de valt ut någon som riskerar att slakta låten live. Man kan inte säga annat än att det ser ljust ut för Andorra 2008.

Länk till smakprov av Andorras bidrag 2008:
“Casanova”, Gisela, YouTube

Uppdaterad 2008-03-17: Alla länderna har nu valt ut sina bidrag till Eurovision Song Contest. Länkar till alla Sveriges konkurrenter hittar du här.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Lyssna på första ESC-bidraget”

  1. David

    Japp håller med totalt Casanova har nåt visst som jag tror kommer att tilltala eurovision publiken, och antagligen ta andorra till sin första eurovision final… bra jobbat andorra! Gisela sjöng ett bidrag i den spanska uttagningen i år som är lite i samma stil.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se