Billiga ESC-biljetter

2007-12-27 (torsdag)

Biljettpriserna till Eurovision Song Contest 2008 i Serbien är ännu inte bestämda, men de ska enligt källor bli “väldigt populära”. 2007 gick en biljett på ca 300 euro, men de blir betydligt billigare nästa år p.g.a. att biljetterna inte längre är huvudinkomstkällan samt att det nu blir två semifinaler.

Man kan börja att reservera biljetterna online någon gång mellan den 13:e och 20:e januari. Den “fysiska” försäljningen börjar så snart sponsorerna är bekräftade, så att deras logotyper kan tryckas på biljetterna. (Fritt översatt/sammanfattat från oikotimes.com)

Schlagerpinglan: En euro är ca 9,4 SEK, vilket skulle betyda att biljetten kommer att kosta betydligt mindre än 2800 kr. Detta påverkar dock inte min eurovision-vecka nämnvärt. Såvida de inte halverar priset och ger mig fri resa, boende och mat så blir det nog till att se det hela i TV-soffan nästa år också. 🙂

Uppdaterad 2008-01-16: Enligt escsweden.com så kommer det, p.g.a. tekniska problem, att dröja ytterligare ca två veckor innan man kan börja att reservera biljetter online.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se