Bosniens artist utsedd

2007-12-28 (fredag)

Bosniens nationella TV-bolag BHRT har bestämt att artisten som kommer att representera landet i Eurovision Song Contest 2008 blir Elvir Lakovic Laka. Arbetsnamnet för låten är “Pokusaj” (Try), men det kan komma att ändras.

Den 2:a mars kommer allmänheten att få höra Elvir framföra låten i en TV-show. (Fritt översatt/sammanfattat från oikotimes.com)

Schlagerpinglan: Ännu en artist har blivit framröstad av en jury i stället för av folket. Bra eller dåligt? Det återstår att se, men de borde ju ha lite bättre koll än allmänheten. Att veta vad som går hem hos eurovision-fans är dock inte alltid så lätt, inte ens för proffs.

(Hela min lista över ESC-bidrag, artister och aktuella uttagningsdatum hittar ni här.)

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se