Se “Viva la musica”-videon

2008-02-03 (söndag)

Schlagerpinglan: itvp.pl kan ni se videor på några av låtarna som ska tävla i Polens uttagning till Eurovision Song Contest 2008. Personligen så tycker jag att endast tre av dem är av intresse och har därför även länkat direkt till dem lite längre ner.

 • Förhoppningsvis så skvallrar inte Men Meadows video om hur scenframträdandet kommer att bli, för i så fall har de problem. Att bara stå still och försöka se sexig ut fungerar inte. Sååå snygga är de inte. “Viva la musica” är en glad och dansvänlig låt så lite rörlighet är det minsta man kan begära.
 • Någon som däremot använder videon till att höja låten är Kasia Nova. Trots att den anspelar lite väl mycket på sex så känns “The devil” i dagsläget mer som en vinnare än “Viva la musica”. Tyvärr.
 • Sandra Oxenryds video till “Superhero” var godkänd, även om man blir lite fundersam till om allt spacklet verkligen var nödvändigt. Trots att låten börjar låta lite bättre i mina öron nu så kan jag inte säga att jag tycker om den. Den bruna hårfärgen klädde henne i alla fall. 🙂
 • Länkar till videor av tre av finalisterna i Piosenka dla Europy 2008:
  “Viva la musica”, Men Meadow, YouTube
  “The Devil”, Kasia Nova, YouTube
  “Superhero”, Sandra Oxenryd, YouTube

  Andra bloggar om: , , , , , , ,

  Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                   

                   

       

  Musik bloggar Blogglista.se