Se de grekiska finalisterna

2008-02-07 (torsdag)

Schlagerpinglan: Den 27:e februari är det dags för tre bidrag att göra upp om vem som får representera Grekland i Eurovision Song Contest 2008. Redan nu kan man se artisternas promotionvideor. Se länkar längre ner.

 • A chance to love” med Chrispa är min personliga favorit. Den är mer spännande än de andra två och dessutom sjunger hon verserna på grekiska, vilket jag tycker ska ge ytterligare pluspoäng.
 • Always and forever” med Kostas Martakis är en ganska bra låt, men den är en aning för anonym. Det händer ingenting. Han hade dock kunnat få pluspoäng för de otroligt blå ögonen, men tack vare hans motbjudande klädsel så försvann de poängen direkt igen.
 • My secret combination” med Kalomoira är en glad låt med en refräng som sätter sig direkt. Hade kunnat bli en favorit om det inte vore för att “A chance to love” är snäppet bättre.
 • Alla tre låtarna är bra på sitt sätt så det spelar ingen större roll vad grekerna väljer för bidrag, de borde kunna ta sig till final ändå. Precis som norrmännen, fast tvärtom. 🙂

  Enligt en undersökning som oikotimes.com genomför så är det dock Kostas Martakis som de flesta vill se som vinnare, i alla fall av icke-grekerna. Måste vara p.g.a. ögonen. De grekiska rösterna är däremot ganska jämnt fördelade.

  Länkar till finalisterna i Greklands uttagning till ESC 2008:
  “A chance to love”, Chrispa, YouTube
  “Always and forever”, Kostas Martakis, YouTube
  “My secret combination”, Kalomoira, YouTube

  Andra bloggar om: , , , , , ,

  Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                   

                   

       

  Musik bloggar Blogglista.se